TEČAJ ROLANJA V ŠPORTNEM DRUŠTVU TABOR

Termin
Od ponedeljka 5.6.2017 do petka 9.6.2017*.
Od 17.00 do 18.15, zbor vsak dan ob 17.00 na zunanjem igrišču Športnega društva Tabor.

*V primeru slabega vremena se tečaj prestavi na naslednji dan, izgubljeni dan se nadomesti v naslednjem tednu.

Lokacija
Zunanje igralne površine Športnega društva Tabor.

40,00 EUR na udeleženca.
Popusti
Popusti (nižje cene tečaja) veljajo tudi za nadaljnje družinske člane!
Drugi družinski član – 35 €
Tretji družinski član – 30 €

Komu je tečaj namenjen?
Za otroke od 5. leta dalje.
Predzanje
Predznanje ni potrebno.
Oprema
Rolerji (v dobrem stanju), kolenčniki, dlančniki, komolčniki, čelada.

Starši na tečaju niso prisotni.

Prijave in plačilo
Prijave na tečaj zbiramo preko elektronske pošte sd.tabor-recepcija@telemach.net , dodatne informacije na telefonski : (01) 23 22 528 ali 030 419 266.

Pridružujemo si pravico do zaprtja programa ob zapolnitvi maksimalnega števila udeležencev in plačanih prijav. Prijava je zaključena, ko dobimo izpolnjeno Izjavo staršev ali skrbnikov (PDF)(Word), na podlagi katere boste na vaš elektronski naslov prejeli račun.
Plačilo lahko izvedete preko spletne banke ali osebno v pisarni Športnega društva Tabor v času uradnih ur.Plačilo mora biti poravnano najmanj 3 dni pred začetkom tečaja.

Izvedba
V primeru premajhnega števila prijav si pridržujemo pravico odpovedi tečaja. Ob morebitni “neizvedbi” aktivnosti zaradi premajhnega števila prijav, bomo vse prijavljene o tem obvestili pred začetkom izvedbe programa. V tem primeru udeležencem plačilo v celoti povrnemo.

Odpoved
V primeru odpovedi udeležbe na tečaju več kot 3 dni pred začetkom udeležencu povrnemo 50% prispevka za udeležbo. V primeru odpovedi udeležbe manj kot 3 dni pred začetkom tečaja se prispevka za udeležbo na programu TEČAJ ROLANJA Športnega društva Tabor ne povrne, razen v izjemnih primerih (obvezno je uradno potrdilo). Udeleženec lahko kadarkoli prekine obiskovanje tečaja, vendar nas mora o tem pisno obvestiti, prispevek se mu v tem primeru ne vrne.

PRIDITE in ZAROLAJTE Z NAMI!