KARLINE REFLEKSIJE / 22.11.2018 ob 20.00 / Bar Tabor

“Časi so burni, vzemimo si čas!”

V intimni atmosferi Bara Tabor se v središču Ljubljane vzpostavlja nova platforma za diskusije o družbenopolitičnih vprašanjih, umetnosti in drugih motivih angažiranega druženja. Pogovorom z gosti sledi pester glasbeni program, večeri pa se bodo razvili glede na razposajenost udeleženk in udeležencev.
Športno društvo Tabor z dogodkom Karline refleksije nadaljuje z razširjanjem vsebin v svojih prostorih, kjer že zdaj potekajo Garažna razprodaja, gledališke predstave in drugi dogodki.

Prvi dogodek posvečamo petdeseti obletnici revolucionarnega leta 1968, ko so mladi na ulicah zahtevali radikalne spremembe in poslušali rock’n’roll. Kakšni so bili odmevi takratnega burnega dogajanja pri nas?

Kako se spomnita poletja ljubezni, bosta v pogovoru z Matevžem Brecljem povedala profesor filozofije dr. Darko Štrajn, in književnik Ivo Svetina. Sledil bo glasbeni izbor ’68 z vinilk legendarnega glasbenega urednika Dragana Buliča, nato pa še rajanje dolgo v noč ob prav tako vinilnem arzenalu Faunovega popoldneva.

Vabljeni!