Počitniško varstvo za otroke (6-12 let)

Zakaj počitniško varstvo v športnem društvu Tabor?

Na Taboru vašim otrokom nudimo sproščenem vzdušju, zanime in raznolike vsebine in aktivnosti, ki bodo potekale tako v dvorani kot na prostem:

Športne aktivnosti:
Na Taboru imamo na voljo veliko telovadnico in prostorne zunanje igralne površine. Za sprehode v naravo sta v bližini Ljubljanski grad in hrib Golovec. Naši vaditelji so izkušeni in vajeni dela z otroci.

Potek programa

Počitniški varstvo v Športnem društvu Tabor poteka med poletnimi šolskimi počitnicami. Tedenski sklop traja od ponedeljka do petka, od 7.30 do 16.30 in obsega jutranje varstvo, dopoldanske in popoldanske športne aktivnost in ustvarjalne delavnice, prehrano (tri obroke dnevno – zajtrk, kosilo, malica).

DNEVNI URNIK:
7.30 – 9.00 varstvo otrok, družabne igre
9.00 – 9.30 zajtrk
9.30 – 12.30 program počitniškega varstva, 1. del
12.30 – 13.30 kosilo in odmor
13.30 – 15.00 program počitniškega varstva, 2.del
15.00 – 16.30 varstvo otrok, igra na prostem

Termini

1. termin: 13.7. – 17.7.2020
2. termin: 20.7. – 24.7.2020

Cena

– 145,00€ za 5 dni / vključuje 5 dni vodenega programa z izkušenimi in strokovnimi mentorji, prehrano (zajtrk, kosilo, malico).
– V kolikor bo iz iste družine prijavljenih več otrok je cena za dodatnega otroka 120,00€.

Informacije in prijave

Izpolnjeno »PRIJAVNICO« (PDF, DOC) pošljite na e-naslov: info@sportnodrustvo-tabor.si

Po prejemu vaše prijavi vam bomo posredovali račun za plačilo tedenskega varstva.
Prijava je zaključena ob izpolnitvi prijavnice in plačilu izdanega računa. Plačilo lahko izvedete preko spletne banke ali osebno v pisarni Športnega društva Tabor (s seboj prinesite račun).
Plačilo mora biti poravnano najmanj 3 dni pred začetkom izvedbe termina.
Po prejemu izpolnjene prijavnice in plačila boste na vaš e-naslov prejeli potrditev o rezervaciji mesta.

Dodatne informacije: 041 974 928 (Špela Lipovšek)

Izvedba

V primeru premajhnega števila prijav si pridržujemo pravico odpovedi posameznega termina. Ob morebitni neizvedbi varstva zaradi premajhnega števila prijav, bomo vse prijavljene o tem obvestili pred začetkom izvedbe programa. V tem primeru udeležencem plačilo v celoti povrnemo.

Odpoved

V primeru odpovedi najmanj 7 dni pred pričetkom počitniškega varstva vam povrnemo 50% prispevka za udeležbo.
V primeru bolezni ob predložitvi zdravniškega potrdila veljajo naslednji pogoji:
če otroka odjavite 3 delovne dni pred pričetkom varstva (do srede v tednu pred pričetkom varstva) vam povrnemo 50% prijavnine,
ob kasnejši odpovedi (manj kot 3 delovne dni pred pričetkom varstva) vam ob predložitvi zdravniškega potrdila vrnemo 10 € za vsak neizkoriščen dan počitnic.

Udeleženec lahko kadarkoli prekine z obiskovanjem počitnic, vendar nas mora o tem pisno obvestiti, prispevek se mu v tem primeru ne vrne.

Posebnosti

V primeru, da ima udeleženec počitniškega programa zdravstvene ali prehrambene posebnosti, ki bi lahko vplivale na njegovo počutje v času izvedbe programa, vas prosimo, da nas o tem obvestite pred vključitvijo v počitniški varstvo.

Otroci naj imajo s sabo:
ustrezno obutev za športne dejavnosti: šolske copate in športne čevlje (superge),
stekleničko s tekočino ali pa le stekleničko,
v primeru dežja, dežnik ali pelerino in primerno obutev.

Prosimo, naj otroci s seboj v varstvo ne nosijo vrednejših predmetov, video igric, tablic ali telefonov, saj motijo izvajanje programa in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Pridružujemo si pravico do manjših sprememb programa. Starši oz. zakoniti skrbniki se s prijavo otroka na počitnice v ŠD Tabor strinjate s fotografiranjem in snemanjem udeleženca počitnic za namene projekta.

Zadnje novice